jump to navigation

umut yolcuları 5. bölüm 17 ছেপ্টেম্বৰ, 2010

Posted by şarkı sözleri in Uncategorized.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Nasuh ve Selvi Esra’yı kovalayan kişinin kimliğini tespit etmiştir. Bu kişi daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Çelik’tir. Nasuh ve Ünal Çeliğin evine doğru yola çıkar. Zahide kız çocuklarını istismar eden bu çeteyi çökertmekte kararlıdır ve elindeki bütün ipuçlarını birleştirir. Ünal ve Nasuh gizli görev kapsamında Çelik’in mekanına giderler. Ekip başarılı bir operasyonla kızların zorla tutulduğu mekanı bulur ancak Ünal için bu görev düşündüğünden daha zordur. Geçmişindeki acılar Ünal’ın peşini burada da bırakmaz ve Ünal geçmişi ile yüzleşir.

Ateş, bulduğu her fırsatta Nasuh ile ilgili rahatsızlığını dile getirmektedir. Aslı bu durum karşısında iyice gerilmiştir. Ateş ve Aslı arasında esen bu soğuk rüzgarlar Nasuh’un dikkatinden kaçmaz. Ateş giderek artan bir istekle nişanlısına yeniden ulaşmak için elinden geleni yapmaktadır ancak gazete sayfalarında Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Abbas Güneydoğuda yaşayan kalabalık bir ailenin büyük oğludur. Babası, daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için Abbas’ı, şehirden gelen ve ailelere para ve iş vaadinde bulunan hemşerileri Kadir ile İstanbul’a yollar. Abbas çaresiz İstanbul’un yolunu tutar. Abbas hayatında ilk defa gördüğü şehri tanımaya çalışırken, çamurun tam da göbeğine düştüğünü farkeder . Ancak artık geri dönmek için çok geçtir.

Mehmet, Ali ve Gülşah’ın kavuşmalarının sevincini yaşarken aksine kendi özel hayatında durum çok da parlak değildir. Zahide, Mehmet’in özel hayatında dair yeni bilgiler edinmiş düşündüğünden daha fazla ortak noktaları olduğunu keşfetmiştir .Bu durum karşısında, Mehmet’i kendine biraz daha yakın hisseder.

kaynak site : umut yolcuları 5. bölüm

মন্তব্যসমূহ»

No comments yet — be the first.

মন্তব্য দিয়ক