jump to navigation

çakıl taşları 7. bölüm 25 আগষ্ট, 2010

Posted by şarkı sözleri in Uncategorized.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Neşet’in kapısına dayanan Anıl, bütün mahalleyi ayağa kaldırır.Ayçin’e hakaretler yağdırmakta, Ekrem, Cenker ve diğerlerinin de sinirlerini zıplatmaktadır.Durumu medeni bir şekilde çözmek isteyen Neşet hoca kapıyı insan gibi açar fakat hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.Bu noktadan sonra hiçbir şey çocukları tutamaz.Anıl canını zor kurtarır, ancak bu olayın intikamını çok fena alacaktır.

Olanlardan sonra Psikopat Anıl’ın yapabileceklerinden iyice tırsan Ayçin, eve yalnız dönmek istemez.Sevil ona yardım etmeyi teklif eder.Bu iki genç kız arasındaki dostluğun ilk adımı olacaktır.Zıtlıklarını bir kenara bırakan Ayçin ve Sevil ilk defa dertleşip birbirlerine omuz verirler.

Düşmanları yüzünden eve giremeyen Cihan, durumu Ekrem ve Cenker’e anlatır.Ekrem onu gizli de olsa evlerinde kalmaya ikna eder.Sözde hiçbir sıkıntı yoktur.Cihan’a her türlü garantiyi verir.Bir şeyi hesaba katmaz; Hüsna faktörünü !

Dedesinin bilgisayarında hesap işleri yapmaya söz veren Nisanur, cesaretini toplar dükkana gider.Çaktırmadan yardım etmesi için yanına Cenker’i da alır ama ne o, ne de şansı Nisanur’u kurtarmaya yetmez.


Yükleyen : çakıl taşları 7. bölüm

মন্তব্যসমূহ»

No comments yet — be the first.

মন্তব্য দিয়ক